KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!A Kanizsai Futóklub versenyei - 2010

Ezen az oldalon egy csokorba gyűjtve találhatóak meg a Kanizsai Futóklub által 2010-ben szervezett versenyek illetve közös futások.

Január 31. és február 28.

Yours Truly

Január 31-én és február 28-án rendezik meg ezt a rendhagyó futóversenyt szerte a világon.
A Kanizsai Futóklub is lehetőséget biztosít, hogy közös élmény legyen a versenyen való részvétel. Mindkét versenynapon várunk minden érdeklődőt, hogy közösen teljesítsük a választott távot (50-, 25-, 10 km). És hogy mitől is különleges ez a verseny? Hol és hogy futhatsz velünk?
Klikk ide!

LEFUTOTTUK!
Tudósítást, képeket mindkét napról a főoldalon találsz!


Április 24.

Nagykanizsa - Zalakaros országúti futóverseny

Ismét futhatsz ezen a nagyszerű hangulatú versenyen, a gyönyörű zalai dombok között. A futóverseny a Város Napjához kapcsolódóan kerül megrendezésre, immáron 5. alkalommal. A rajt Nagykanizsán lesz, a cél Zalakaroson. A 20 km-es táv teljesíthető egyéniben, illetve 3 fős váltóban is.

VERSENYKIÍRÁS ITT!
BESZÁMOLÓ, KÉPEK, EREDMÉNYEK ITT!


Május 19. (esőnap: május 26.)

Kilométergyűjtő akció a Kihívás Napján

Kanizsai Futóklub az előző évekhez hasonlóan az idén is lehetőséget biztosít a közös mozgásra a kihívás napján.

Május 19-én (szerdán) délután a Mindenki Sportpályáján várunk mindenkit, hogy együtt fussunk minél több kört, hogy együtt gyűjtsünk minél több kilométert.
Most nem számít a gyorsaság, nincsenek helyezések, mindenki nyertes lesz!
Kiírás itt!
Képgaléria itt!
Részletes eredmények itt!


Szeptember 18.

Kanizsai Futófesztivál

A Kanizsai Futóklub idén 5. alkalommal rendezte meg őszi futófesztiválját. A szeptember 18-i eseményen szokás szerint egyéni (10km, 21km, 50 km) és váltófutás is volt.
Az időjárás sajnos nem fogadta kegyeibe a futókat - hisz majdnem végig esett az eső - de így is nagyon sokan vettek részt a versenyen. Több távon is nagyszerű eredmények születtek, ráadásul jópár kiélezett csatát is láthattak a szurkolók. Mindenkinek köszönjük, hogy eljött, és gratulálunk, hogy az eső ellenére lelkesen futott! Külön gratulálunk a helyezetteknek!

Részletes beszámoló, képcsarnok, eredménylista itt elérhető!


Honlapkészítés