KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!A Kanizsai Futóklub versenyei - 2009

Ezen az oldalon találhatóak meg a Kanizsai Futóklub által 2009-ben szervezett versenyek illetve közös futások kiírása, ill. eredménylistái.


Január 25. és február 22.

Yours Truly

Január 25-én és február 22-én rendezik meg ezt a rendhagyó futóversenyt szerte a világon.
A Kanizsai Futóklub is lehetőséget biztosít, hogy közös élmény legyen a versenyen való részvétel. Mindkét versenynapon várunk minden érdeklődőt, hogy közösen teljesítsük a választott távot (50-, 25-, 10 km). És hogy mitől is különleges ez a verseny? Hol és hogy futhatsz velünk?
Klikk ide!

Beszámoló, képek az első versenynapról:
Klikk ide!


Április 25.

Nagykanizsa - Zalakaros országúti futóverseny

Ismét futhatsz ezen a nagyszerű hangulatú versenyen, a gyönyörű zalai dombok között. A futóverseny a Város Napjához kapcsolódóan kerül megrendezésre, immáron 4. alkalommal. Rajt 10 órakor Nagykanizsán lesz, a cél Zalakaroson. A 20 km-es táv teljesíthető egyéniben, illetve 3 fős váltóban is. Minden résztvevő ingyen fürödhet a zalakarosi termálfürdőben!

Versenykiíráshoz klikk ide!
Versenybeszámolóhoz klikk ide!
Május 20.

Kilométergyűjtő akció a Kihívás Napján

1982 óta rendezik meg világszerte a "Kihívás Napját". Bár Nagykanizsa városa idén nem nevezett az országos megmérettetésre, a Kanizsai Futóklub a tavalyi rendezvényéhez hasonlóan ismét lehetőséget biztosít a közös mozgásra ezen a napon.
Május 20-án (szerdán) délután a Mindenki Sportpályáján várunk mindenkit, hogy együtt fussunk minél több kört, hogy együtt gyűjtsünk minél több kilométert.
Most nem számít a gyorsaság, nincsenek helyezések, mindenki nyertes lesz!
A résztvevőknek taps, mosoly, póló, frissítő narancslé is jár!
Ráadásként ki lehet majd próbálni a nordic walkingot is!

A versenykiíráshoz:
Klikk ide!

Beszámoló a versenyről:
Klikk ide!


Szeptember 19.

Kanizsai Futófesztivál

Idén is megrendezzük az őszi futófesztiválunkat. A 4. alkalommal kiírásra kerülő versenyen mindenki megtalálja a magának való távot (egyéni: 10-, 21,1-, 50 km és váltó: 3x2 km). Az 50 km-es szám az IAU Bronz cimkés versenye, egyben világkupa futam is!
A verseny hitelesített pályán zajlik!

A verseny plakátja

Versenybeszámolóhoz katt ide!


Honlapkészítés