KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Jegyzetek a futásról
Találkozás az esőben

Néhány napja beköszöntött a nyár: tűz a nap, rekkenő hőség van. Szinte már el is felejtjük, hogy nem is olyan rég még folyamatosan zuhogott az eső. Az alábbi írás még ekkor született.
Az esőben való futásról szól. Ugyanakkor sokkal többről:
Itt olvashatod el!Ilyenkor futni?

Mínusz fokok, északi szél, havas utak – és én futok. Kb. másfél órája már, amikor Galambok határában egy 10 év körüli, ránézésre Krisztofer Rómeónak elnevezett flangáló gyerek kérdőn, csodálkozva rámkiált: „Ilyenkor futni?”. Igen – felelek röviden, mert ilyenkor mit is mondhatna az ember?

Hogy is mondhatná el, milyen élmény ilyenkor futni...

tovább...Maraton életre-halálra

Ritkán találkozik olyan élesen és fájdalmasan a háziorvosi szakmám és a futás, ahogy az a napokban történt. A történet tanulságos és szó szerint szívbemarkoló.
Legalábbis számomra az volt.

Lubics György jegyzete.
Itt olvashatod!...másnap

Elmúlt a Kanizsa-Karos futóverseny. Sokan, sokat dolgoztak azért, hogy rendben legyen minden, jól sikerüljön a verseny. A versenyszervezés "átka", hogy a szervező, rendező ott toporog a rajtnál, ott áll a verseny útvonalán, vagy várja a célbaérkezőket, de kötelességénél fogva nem indulhat a versenyen. Jobb híján elmegy másnap és fut egyet a verseny útvonalán.
És ír róla. Az érzéseiről. A társakról. A futásról.

Ha kíváncsi vagy rá:
Katt ide!Örömfutás

Futunk. Ki ezért, ki azért. Ki többet, ki kevesebbet. Közben godolkozunk. És néha írunk is a futásról. Tovább lapozva Edit gondolatait olvashatjátok az "örömfutás" - ról.
Klikk ide!


Honlapkészítés