KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Néhány szó magunkról

A Kanizsai Futó és Szabadidősport Klub elméleti formában a 2005. évi PLUS Maratonról Budapestről hazafelé a buszon alakult meg. Az elméletet aránylag hamar tett követte, és hivatalos formát is kapott a két maroknyi futást kedvelő ember szövetsége, 2005. november 26-án megalapítottuk Klubunkat.

Tagságunk folyamatosan bővül. Van köztünk fiatal és idősebb, lassabb és gyorsabb, régi és új futó, fiú és lány, szóval mindenféle ember, aki szeret mozogni, futni.
A klubélet fontos része, hogy rendszeresen, közösen veszünk részt az ország különböző pontjain megrendezett futóversenyeken, ahová lehetőség szerint együtt utazunk, egymásnak szorítunk.
Fontos célkitűzésünk ugyanakkor a tömegsportnak, ezen belül is a futásnak a népszerűsítése. Az elmúlt években immár hagyománnyá vált, hogy évente egy nagy verseny rendezünk, a Kanizsa-Karos félmaratont. Ezenfelül havonta egy-két közösségi futást, és futással egybekötött összejöveteleket rendezünk.

Szóval ha szeretsz egészségesen élni, mozogni, futni, és szeretnél tagja lenni egy jó közösségnek, akkor jelentkezz és lépj be közénk!

Mindenkit szeretettel várunk sorainkban!Futóklubunk emblémája


Íme a Kanizsai Futóklub Címere.Elérhetőségeink

Kanizsai Futó- És Szabadidősport Klub

postacím: 8800 Nagykanizsa, Rozgonyi u. 23.
e-mail:Katt ide!

Elnök: Nagy Mónika
e-mail: Katt ide!

honlap: www.kanizsaifutoklub.shp.hu
(honlapgazda: Lubics György - e-mail)Ezek voltunk 2015-ben - klip

Fényképes, zenés videó készült a Kanizsai Futóklub 2015-ös évéről:

Kattints ide a videóhoz!Ide is írhatsz a klubbal vagy a honlappal kapcsolatosan:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Honlapkészítés